Crossläger 31 apr-1 maj


Har nu varit på mitt första crossläger. Har varit väldigt roligt och lärorikt. Men jag kan ju säga att efter två dagar med fyra intensiva träningspass om dagen så är jag lite öm i kroppen nu, vilket bara är en ganska härlig känsla (så länge det är på en lagom nivå). Har fått blåsor ovanpå blåsor i handflatan, vilket inte är så trevligt.

Alltså så blev mitt firande av sista april på crossbanan. Vi hade både brasa och fyrverkerier, i år så var det till och med jag som fick äran att tända brasan :) Tog med mig en stol och bänkade mig framför den. Satt länge och värmde mig, ända till halv tolv tror jag (oops) alla hade iallafall gått och lagt sig.

Bara nån vecka tills veckoträningarna drar igång igen. Ska verkligen försöka lägga ner tid på det så att jag kommer nån vart med körningen! Har ju ett löfte att hålla, fem år.

Var kanske lite dum som sa nej till att köra mer i helgen, men ska jag vara ärlig så pallar jag nog inte det. Har ju träning på söndag så träningsvärken lär ju precis ha lagt sig till träningen. Nej, crossen får vänta ett tag nu, typ en vecka eller så :)

Ska vila min uttröttade kropp framför tv:n med något slags fika, lär nog slockna i soffan sedan.

Natti Natti!


RSS 2.0