Storsjöyran

Imorrn åker jag Malin och Jenny upp på yran. Det kommer bli så himla kul. Vi åker iaf upp med fredrik, malins bror, och tåg hem på söndagen. Sen var det väl tänkt att vi skulle ha lite mys på fredagen och gå på stan på lördag innan yran. Ska iaf inte ha för stora förväntningar så jag inte blir besviken om det är dåligt.

Var iaf på banan idag, ingen vurpa och därför inget snett styre heller ;P vilket framsteg..

Gårkvällen var också bra, båtåkning, ringåkning, grillning och mys i Ånge med Kim, Malin och Viktor. Jag undrar när jag får bilderna från Malin...

Bara tre veckor kvar innan det börjar igen, det hemska. Vill verkligen inte...

Måste fika nu innan jag avlider av näringsbrist... xD

Röd inte brun...

Dagen har varit underbar med sol och värme. Har till och med lyckats blivit röd ist för brun... Angående mina blåmärken som jag har på benen så är dom från jetski-körningen, ingenting annat! Ser lite halvt misshandlad ut, man kanske kan sola bort det? :P

Har ju inte skrivit på ett tag så ja kanske ska berätta om det som hänt.

I lördags var jag i Ånge med Kim och Viktor och åkte båt å vattenskidor, det var kul. Efter det var det middag här hemma för familjen Larsson och Hultin. Inte lika kul men det gick det med. På söndagen fick jag träffa Kajsa för första gången på typ en månad, lr egenltigne tre veckor men det kändes som en månad. Vi åkte till Lillsand och badade, även att det redn var folk då vi kom dit och att det hann komma dit ytterligare några till innan vi for hem... På kvällen tränade jag med laget i busvädret, vi var tvungen att gå in då det åskade som värst.
Igår var jag typ hemma hela dagen och byggde hästhage med pappa, hur varmt som helst att ha på sig jobbarbyxor i den här värmen! På kvällskvisten kom Kim, Viktor och Burvall och vi åkte jetsik och kollade på film.

Ikv så hälsade jag och Kajsa på Malin vilket resulterade i dom här bilderna eftersom vi inte kan låta bli att fjanta oss xD






Det var en uppdatering på mitt liv just nu.

Troligen yran till helgen, nån mer som ska dit?


Hemma :)

Nu har jag kommit hem från lägret uppe hos Ulla. Kan egentligen inte förstå att en vecka redan ha hunnat gå, tyckte jag alldeles nyss lastade Rambo och skjutsade upp honom:P

Veckan har iaf varit bra, har lärt mig en del saker som jag kommer ta med mig i framtiden. Sällskapet var också bra, eller ja från början (eller rättare sagt typ tills på onsdag lr torsdag...:P) var det inte många som frivilligt pratade med mig och Malin. Angående kortspel som vi spelade på kvällen så är jag egentligen duktig och kan vinna mycket mer än vad jag gjorde, ville ju inte bara verka överlägsen över dom andra.

Kettman är också ett djur jag alltid kommer att komma ihåg, har inte träffat honom bara sett honom på bild och hört saker om han, har verkligen inget emot åsnor det var bara så himla roligt....

Imorrn är det middag här hemma för Larsson och Hultin. Petra kunde inte följa med :( Får hoppas att det blir bra ändå...
Vad som händer på dagen vet jag inte riktigt än, det finns väl planer men ja som sagt så får vi se hur det blir.

Crossåkandet ska också fortsätta, har ett mål för kurvtagning inför nästa pass.

Fart in i kurva.

Avslag.

Ett påslag

Ut ur kurva


Har lärt mig av storboysen att det är så det ska gå till, sen om man vågar är ju en annan sak, har ju en egen erfarenhet av kurvor som inte alltid är så positiv.. Men jag ska verkligen försöka bryta mitt tipp-mönster jag har i vissa kurvor..


Nu ska jag iaf åka lite mer jetski på sjön, tog min första tur idag. Det är grymt roligt!

Hade bra i finvädret ;)

Söndag, innan läger.

Imorrn far jag och Malin upp till Svedjan för att vara poå ridläger i fem dagar, alltså tills på fredag. Det ska bli så otroligt roligt men jag är samtidigt nervös. Hoppas iaf att det ger ngt så att det var värt pengarna!

I fredag var ju iaf jga och Malin på Fränstafestivalen, helt värdelöst. Ingenting, absolut ingenting fanns det där. Det sämsta den här sommaren tror jag.

Igår var det Myggjakten, blir så sugen på att köra när man kollar på alla andra duktiga som tävlar. Vill också kunna så bra! Men det kommer väl, ska försöka köra så mycket som möjligt när jag kommer hem, ska ju typ vara hemma hela sommaren sen, lr jag ska på Yran också men det lär ju bara bli kul :) Man klanske träffar någe kult folk? :P

Iaf så på lägret finns det ju varken mottagning på telefon lr internet, undrar hur jag ska överleva.. Kommer helt säkert att vara lite rastlös på kvällarna och inte veta vad jag ska göra.. Men förhoppningsvis så får vi bra sällskap :)

Nej nu ska jag ta å packa dte sista innan fikat. Hörs till helgen:P

Lov!

Nu har äntligen mitt lov börjat. Kan säga att det har varit värsta dagen idag på länge, jag har varit så seg och trött i kroppen precis hela dagen. Man vill helst bara lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet. Det blev iaf lite bättre när jag kunde ta en tupplur i soffan  då jag kom hem. Efter middagen bar det av till Lombäcken. Lyckades självklart tippa i en fjant-kurva så att styret blev snett (igen...), det tar bort lusten litegrand...

På lördag bär det av till stan för att kika på cross. Men innan det ska Fränsta festivalen hinnas med me Malin.

Har inte så mkt mer att säga än att mitt liv kommer att bli så mycket trevligare då jag får vara ledig och göra ingenting, på sin höjd umgås med kompisar ; P

2 dagar kvar!

Ja nu är det två dagar kvar av mitt sommarjobb det här året, undra när lönen kommer. Hörde att det kan ta tid...

I söndags så jobbade jag ju iaf, sedan på kvällen träffades jag och Malin och umgicks, på både det ena och det andra sättet... (bilder finns på bilddagboken) Vi såg även filemn The Holiday.

Igår var vi i Ånge på middag hos Kim. Maten blev god (när den väl blev klar;P). Efter det såg vi på film hos Viktor, den nya Rambo. Har väl sett bättre filmer...

Idag har jag jobbat, latat och motionerat Rambo. Annars skulle jag ha åkt med till Lombäcken. Nu lär jag ju få vänta tills jag kommer hem från Ulla. Iallafall så har transport löst sig på ditvägen, det blir Karl-Arnes boggie, tror den kommer funka mycket bra!

På fredag drar jag och Malin på Fränsta festivalen, nån som vill hänga med?

Har fortfarande dilemmat att jag inte vet om jag ska på Storsjö-yran. Beror på om det blir nån Sthlm resa, jag är ju inte gjord av pengar. En sak som är säker är att jag iaf ska gifta mig med en rik gubbe (egentligen ska jag ju inte gifta mig men om jag nu skulle ha gjort det :P) vilken lättnad att aldrig behöva bry sig om vad saker och ting kostar och göra det man vill.

Imorrn börjar jag tio så jag kan ju iaf sova tills 8 innan jag ska upp och duscha å så. Det är så härligt att det är näst sista dagen, på fredag börjar mitt lov! Hoppas verkligen att det blir bra väder dom här sista veckorna som är kvar av lovet, vill inte ens tänka på till hösten och skolan...

Nej nu ska jag ta och lägga upp lite bilder på bdb som Malin har tjatat på mig att göra sen i Mars tror jag ;P

Pok

Regn, regn och regn..

ja, det har väl den här dagen bestått av till största del. Familjen åkte ändå till Lombäcken för att träna. Det gick så j'vla bra. Blev så lycklig då jag lyckas få upp fart så det blir:


    Bra flyt i kurvorna

    Och hopp bl.a ut efter åsen

Älskar den kittlande känslan i magen (spec utför åsen ;P) och kicken man får av att köra, och framförallt gasa och hoppa, antar att det var därför jag fastnade för det.

Imorrn blir det jobb (igen...) som jag inte alls ser fram mot. Skulle hellre vilja vara hemma å lata eller göra nåt viktigt som att motionera Rambo inför v 30 eller umgås med mina vänner. Men sen är det bara fyra dagar kvar av det och då spelar vi dessutom mest på äldreboenden och sånt shit, det brukar iaf vara uppskattat på såna ställen.
Hatar egentligen den här kommunen, förstår inte hur jag frivilligt kunde välja att stanna kvar i tre år till. Men sen bär det av, helst på en jorden runt resa med mina vänner lr nåt liknande :)

Har för övrigt svullat som f'n ikv, magen bara spänner och jag är rastlös (antar att det är sockret som gör verkan) tänkte försöka springa imorgon, innan jobbet kanske??

Ha en bra lördag kväll!





Magont

Har kramper i mittersta delen av magen, gör så förbannat ont! Men för att lätta upp stämningen ska jag dela med mig av en historia jag fick av en god vän.

En kväll tog en flicka med sin pojkvän hem. Precis när de ska pussa varandra godnatt vid ytterdörren börjar killen känna sig lite småpilsk. Med en stor portion självförtroende lutar han sin hand mot ytterväggen och med ett leende säger han till henne: Älskling, kan du ge mig en avsugning?
Skräckslagen svarar hon: Är du galen? MIna föräldrar skulle märka det.
Han: Äh, kom igen nu. Vem skulle komma på oss så här sent på kvällen?
Hon: Nej, snälla. Kan du föreställa dig om vi skulle åka dit.
Han: Lägg av. Det är ingen vaken nu, alla sover.
Hon: Inte en chans. Det är för riskabelt.
Han: Åh snälla, snälla. Jag älskar dig så mycket!!!
Hon: Nej, nej och nej. Jag älskar dig också, men jag kan bara inte.
Han: Jag ber dig.
Helt plötsligt tänds lampan i trappan och flickans lillasyster öppnar ytterdörren iklädd pyjamas. Med en sömndrucken röst säger hon: Pappa säger att du ska ge med dig och ge honom en avsugning. Annars kan jag göra det. Eller om det blir nödvändigt, säger pappa, att han kan komma ner och göra det själv. Men för guds skull säg till den jäveln att ta bort sin hand från porttelefonen.

Snuskpelle..

Dagen började med att kliva upp tidigt för att jobba, har tappat lusten helt för det nu, inte ens fast jag brukar gilla det jag håller på med är det inte roligt... Och dessutom så ska vi jobba typ hela kvällen imorgon...känns inte så inbjudande, jag menar vem är på golfbanan i fränsta en fredagkväll för att lyssna på oss?? Typ ingen, det är så otroligt värdelöst, det enda positiva med dagen är att vi inte börjar förns halv ett så jag kan ta en ordentlig och välbehövlig sovmorgon.

Annars har väl den här dagen varit helt ok. Jobbat först (spela på ICA) hem han sitta i solen lite innan maten. Sen kom Malin hit och vi var ute och sprang ist för att duscha sen gick vi ner till forsen och tvättade oss (det är egentligen som en stoor utedusch) usch vad kallt det var! Efter vi hade fått på oss lite kläder åkte vi till Ånge och Gluggen där det köptes mjukglass. Träffade lite folk sedan begav vi oss hem. Väl hemma blev det ett dressyrpass på plan. Gud vad hästen är lat, kan inte riktigt tro det....

En jobbvecka kvar innan jag drar på läger med Malin och Rambo, hoppas och tror att det blir bra :) efter det har jag helt och hållet lov tills skolan börjar igen, ska verkligen försöka följa med upp till Lombäcken så ofta som möjligt så att det blir ngt av mig en dag:)

Har för övrigt gjort bort mig, eller ja gjort bort och gjort bort, har väl mer framställt mig själv som en snuskpelle. Vilket egentligen inte gör nåt (enligt mig) men man kanske ska vara lite försiktig i början vid en ny bekantskap? Kan bara säga att det har hamnat på glömhyllan, tills jag drog upp det nu. Men sen så åker det tillbaka dit igen :P

Nej, nu ska jag ta och fika det efterlängtade kvällsfikat.

Ha det bra!

Tisdag

Ja idag var det tisdag vilket innebär cross för min del. Dagen i sin helhet har väl varit bra med för det mesta fint väder vilket har inneburit sola och slappa. Började dock med att springa ca 2.5-3 km imorse vilket var j'vligt skönt har fått bättre kondis sen dagarna i östersund, sen så märktes det också att kroppen inte riktigt har tagit igen sig. Jag undrar när man är riktigt pigg igen... Iaf tillbaka till körningen, det gick väl ok ikväll inget Halleluja moment men heller ingen vurpa (som jag är ganska stolt över ;p), borde väl egentligen kör amer än vad jag har gjort/gör men tiden finns inte riktigt till, eller rättare sagt, när jag kan och har tid så har jag ingen skjuts och vice versa. Borde nog försöka lägga i en högre växel så att jag kommer nån vart, har ju ett löfte att hålla åt två håll...

Igårkväll var jag å ratslös att jag tog moppen och åkte ut till lillsand för att kolla läget där. Det var ju såklart lika fint som vanligt men det hade ju kunnat vare bättre om solen hade lyst där, visste ju iof om att solen inte lyser där på kvällstid men men, såklart så skulle det börja regna på vägen hem. Den enda backen som jag visste att jga kunde få fart i (hålla in kopplingen och i princip bara rulla ner...) fick jag ju såklart brosa nerför. Det kom så mycket regn att jag inte kunde kolla ordentligt vilket innebar att jag fick kisa ner på backen och såg därför typ bara framhjulet. När jag väl kom ner för backen ställde jag mig under ett träd för att vänta ut regnet (det var verkligen som en öppen vattenkran) jag hade dessutom bara en munktröja på mig och ett par mjukisbyxor... Lyckade inte hålla mig torr, tror att trädet var ihåligt :p eller ja, hade för lite kvistar. När det hade slutat någorlunda fortsatte färden mot Malin via dammen. Inte vacker väg kan jag säga, trodde ett tag att jag skulle förstöra hjulen på moppen (det är ju inte ens min så det skulle vara skandal!) När jag väl kom fram till Malin totalt genomfrysen och blöt bjöd hon på fika :) Stannade hos henne (eller egentligen hos brorsan för hon var barnvakt) till typ halvt tolv då jag kom på att det troligen var ganska kallt ute och åkte därför hem. Det var kallt, men det är sällan det är så skönt att få krypa ner under täcket i torra kläder och värma upp kroppen igen.

Nu har ni fått en utläggning på gårdagen som liknar en roman men vissa dagar har man skrivglädje helt enkelt :)

19/7 drar vi på Myggjakten i Njurunda, ska bli mycket trevligt!

/ T

Hemma..

Hemma från Storsjöcupen, har haft det helt underbart. Vet inte riktigt om jag kommer att kunna uppleva något sådant igen. Vi spelade grym fotboll, speciellt i  matchen mot segrarna av cupen, Tierp. Hade vi inte mött dom i åttondelsfinalen hade vi gått mycket längre, det är jag säker på! Vi hamnade iaf i slutspel i A-gruppen, vilket betyder att vi är bland dom bästa lagen :) Discot var en aha-upplevelse, så mycket människor på ett enda dansgolv, behöver väl inte nämna att det var bättre än här hemma? Dom flesta dansade och hade roligt, vågade till och med dansa i "ringen" med en kille. Förstår inte att jag gjorde det. Kommer iallafall alltid att komma ihåg kommentaren jag fick av Kajsa på kvällen :) som jag för övrigt kommer att sakna nu då hon är borta i England i tre veckor.
Vi spelade också minigolf då vi var däruppe, ingenting för mig kan jag säga. Bollen levde sitt eget liv...
Borde egentligen packa upp mina saker, men eftersom Therese är så lat så lär det väl ta ett tag innan det är klart.

Har börjat fundera på nästa år, eller till hösten egentligen... Vill inte gå i den klassen som jag ska göra. Det känns som om alla andra är nöjd och glad för att jag ska bo hemma och läsa en "bra" linje, det värsta är väl att det är för sent nu... Men jag har ångest... hoppas att jag ångrar mig och tkr att det blir jättebra här hemma...

Här är iallafall länkar till Storsjöcupen och lag-hemsidan där det finns bilder: (det finns det iof på storsöcups-sidan också under fliken bilder)
  www.storsjocupen.se/Webbilder2008/pages/P7011715.htm

alby

Nej nu ska jag iaf försöka packa upp mina väskor...

Puss

RSS 2.0