Plötsligt händer det!

Ja, plötsligt så händer saker som man vill, som man har önskat. Men inte är det ofta! Idag var en sån dag då det hände. En dag som man ska pricka in i almanackan, den dagen då det plötsligt hände. Såna dagar finns det inte många av.

Bara 5 dagar kvar till lägret, är så förväntansfull. Dagarna kommer att gå så snabbt och sen så är dom över. Men förhoppningsvis så är det väl inte sista lägret jag är på ;-P


SOLO imorgon då. Har en liten pirrande känsla i magen som inte riktigt vill släppa. Antar att den kommer bli värre då jag ska till att sova, även fast jag vet att det egentligen inte är något svårt eller något jag inte kan som jag ska framföra. Låten blir så himla kraftfull med en orkester bakom. Kan ju bara hoppas att jag inte blir mer förkyld så att det påverkar min spelning.

Klev ju iallafall upp imorse för att åka till Ånge och träna. Jobbigt men så är det ju. Tog en fika med Magdalena på Konsum innan jag skulle öva på mitt stycke. Det gick riktigt bra så det är ju bara att hoppas att det går lika bra imorgon.
Kom hem och vilade lite, kollade på reprisen på Andra Avenyn och fikade innan Malin plockade upp mig och vi for till Alby för att kolla på när mitt lag spelade gruscup. När vi väl kom ner alldeles lagom till matchen skulle börja fick vi reda på att matchen hade blivit flyttad till en annan tid och redan var spelad. (För er som undrar varför jag inte var med så är jag förkyld plus att det var rep i Ånge) Vi kollade iallafall på den sista matchen mellan ESK och Heffnersklubban. Resultatet gjorde så att Alby hamnade på andra plats av tre lag. Har ingen aning om hur dom spelade eftrsom jag inte var där men dom hade säkert bara otur :-P Åkte hem med Malin efter det och väntade på den goda middagen. GRILLAT!!! Premiär, alltid lika gott som vanligt, speciellt efter en vinter utan grillad mat över huvud taget.
Efter middagen bar det av till Kajsa. Även där en premiärtur på moppen. Gick riktigt bra att ta sig dit faktist. Väl där mumsade vi på ananas och kollade på Eva och Adam. När jag skulle hem vägrade först maskinen att starta (såklart!) men som tur var så löste det sig. Börjar bli ganska bra kompis med kopplingen nu faktist,  man kna ju hoppas att det sitter i till crossen.
Nu är jag hemma och funderar på att sova, ska vara utvilad tills imorgon. Kanske ta en kopp te för halsen och slå på en gammal hederlig Eva och Adam film?

Det jag iallafall vet är att The mexican går på tv 4 just nu! Rekommenderar alla att se den!

22 lång

Lyssnade i en och en halv timme imorse på patronstorlekar och annan information om skott (kommer inte ihåg vad som blev sagt :-S). Det ända patron-namnet jag kom ihåg var just 22 lång, för övningsskytte. Antar att det blir värre grejor då man övergår till levande vilt.
   Var på träning igår. Det gick riktigt bra om man jämför med förra veckan. Iof så kanske det berodde på att jag hade riktigt fotbollsskor den här gången. Hinner iallafall vara med på sista matchen till helgen. Min första match på 4 år :)
   Exakt en vecka till lägret, ska bli så himla roligt, trodde fram till en timme sedan att jag skulle behöva dela 250:n med Mattias men dom lyckades laga hans 125:a så nu kan vi ha en varsin! Har så stora förväntningar, hoppas bara att jag inte blir besviken ;-P
  Var till Lennart idag, vi lyckades fixa ihop ett program som jag skulle vilja gå nästa år, hoppas bara att dom går med på det på boberg.... Vet inte riktigt hur det blir annars, ganska tråkiga 3 år..

Sovmorgon imorrn men det jämnar väl ut sig om man tänker på att vi har nationellt prov i matte direkt när vi kommer dit.

Resten av veckan:
Torsdag- spela i Fränsta
Fredag- ledig
Lördag- spela i Ånge, drar direkt efter det till Alby för cupen.
Söndag- dagen med stort D, konserten äger rum. Klockan 16.00   

Måste bara tillägga att jag blir så lycklig av solen och värmen som börjar komma :D

Sanningen om mig...

Jag är en...
 
Inåtvänd Planläggande Abstrakt Tänkare  

 

|

 

Inåtvänd

                                               X

Utåtriktad

Planläggande

                                         X

Upplevande

Konkret


                                                                       X

Abstrakt

Tänkare

                                 X

Känslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


Föregående vecka.

Måndag: Årsmöte inför sesongen med crossåkningen. Höll till på medborgarhuset. Kollade på film och bilder från förra sommaren/hösten, man blev riktigt sugen!
Tisdag: Slutade tidigare, hovslagaren kom. Red senare på kvällen.
Onsdag: Tjejerna som ska börja rida på Nalle kom, vi red ut tillsammans på en liten sväng.
Torsdag: Slutade tidigare även idag, otroligt skönt. Tog det lugnt, kollade på tv:n och var ute.
Fredag: Först skola, hem rida, duscha sedan Ånge igen. Ett stort gäng tjejer drog ut på middag som jag och Sara sedan smet iväg från för att kunna vara med på Björnföreläsningen på mittis. Det var intressant, skulle faktist kunna tänka mig att börja jaga björn!
Lördag: Klev upp tidigt, åkte till Timrå för att träna med Timrå Musikkår inför Estlandresan. En lärorik dag.
Söndag: Åter till Timrå för att avsluta den sista dagen på den här träningshelgen. Har bara positiva förväntningar inför resan. Trivs otroligt bra i det "lilla" gänget.

Hoppas att den kommande veckan inte blir så intensiv. Det märks i kroppen när man har fullt upp hela tiden.

Ska avsluta den här veckan med att kolla på The Guardian.

Har även sökt sommarjobb så nu är det bara att hoppas på det bästa :)

Ny vecka.

Gårdagens citat (från några bekanta):
(P=Pojke F=Flicka)

Kollade på en film med Brad Pitt i huvudrollen. Orakad och med spya i skägget utbrister
F: Fy fan vad äckligt! (Och håller upp armen för ansiktet). Jag kan ju för fan inte ens kolla!
P: Men hallå!? Det är ju Brad Pitt.....

Estlandresan börjar närma sig med storsteg. Hoppas den blir bra och inte tråkig eftersom jag inte har någon i min åldersnivå som ska med på resan.

Skoltröjorna kommer imorgon :) yippie!!!
Funderade på att ta "ledigt" från någon lektion idag för att gå ut i finvädret, det är ju en skam att vara inne då det är så fint väder!

Har nu bestämt mig för att följa med på crosslägret som kommer här näst. Det blir nog så att dom som håller i det hade tänkt att rikta sig mot dom mer rutinerade. Har därför bestämt att pappa ska få "privatcoacha" mig. Har förväntat mig en snabbkurs på två dagar så att jag kan allt sen ;-P Nej, men det är iallafall ett steg närmare målet. Har ju hittills bara kört 6 gånger men det verkar ju gå bra så jag har väl bara positiva saker att se fram mot.

Ska ta itu med franskan nu..eller typ nu. Ska vara klar på torsdag. Enorm uppstas i brevform. Otroligt svårt men jag försöker väl iallafall...
Kan ju känna mig nöjd över att jag har lämnat in min crossuppsats till gympaläraren. Pappa blev så glatt förvånad att han funderade på att använda den i klubben! :) Vi får väl se hur det blir med det men det vore ju kul att kunna bidra med något!

Fikadags, Ciao!


RSS 2.0